Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Si pateixes celiaquia o intolerància al gluten, saps com pot ser de difícil trobar aliments segurs i sense gluten. Però, i si a més vols menjar de manera ecològica? Afortunadament, hi ha molts aliments ecològics sense gluten segurs per als que pateixen malalties relacionades amb el gluten.

Però, encara que no evitis el gluten per raons mèdiques, incorporar aliments sense gluten a la teva dieta pot oferir-te diversos beneficis per a la salut, com ara reduir la inflamació, millorar la digestió i afavorir la pèrdua de pes.
 

Què són els aliments ecològics?

 
Els aliments ecològics són productes produïts per pràctiques d’agricultura ecològica. Les pràctiques d’agricultura ecològica eviten l’ús de fertilitzants sintètics, pesticides i antibiòtics. Aquest tipus d’agricultura és més sostenible i ecològica que l’agricultura convencional.
 

Com triar-los?

 
Escollir els aliments adequats pot ser complicat. Aquí teniu alguns consells que us ajudaran a triar amb coneixement de causa:

1. Etiqueta ecològica: Busqueu sempre l’etiqueta ecològica per assegurar-vos que el producte s’elabora seguint pràctiques d’agricultura ecològica.
2. Certificació “Sense gluten”: La certificació sense gluten garanteix que el producte és segur per a les persones celíaques o amb intolerància al gluten.
3. Llegeix els ingredients: Llegeix sempre l’etiqueta d’ingredients per assegurar-te que no conté ingredients amb gluten.
 

Els millors aliments naturals sense gluten

 
1. Fruites i verdures: Les fruites i verdures ecològiques són nutritives, saboroses i perfectes per als que segueixen una dieta sense gluten.
2. Llegums: Les mongetes, llenties i cigrons ecològics són rics en proteïnes, vitamines i minerals, i constitueixen una excel·lent alternativa als productes a base de blat.
3. Grans sense gluten: Els cereals ecològics sense gluten, com la quinoa o l’arròs, són perfectes per preparar delicioses amanides i postres.
4. Fruits secs i llavors: Els fruits secs i llavors ecològics com les ametlles, la xia i les llavors de cànem són una gran font de greixos saludables i proteïnes.