Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Sabies que l’ús del vinagre de sidra de poma com a remei casolà i de luxe es remunta a milers d’anys? Ja en l’antiguitat, els romans gaudien d’aigua aromatitzada amb vinagre per refrescar-se!

Avui en dia, Beutelsbacher continua amb aquesta tradició mil·lenària fent ús de pomes senceres i deixant-les ennuvolades de manera natural. El resultat és un producte genuí i ple de beneficis per a la salut.
 

Però, què fa que el vinagre de sidra de poma sigui tan especial?

 
Com és un producte natural, té molts beneficis per a la salut i un ús culinari molt versàtil. Si estàs buscant afegir un ingredient saludable i saborós a la teva dieta, el vinagre de sidra de poma és una excel·lent opció.

  • És un producte natural fermentat ric en vitamines, minerals i probiòtics. Aquestes substàncies li confereixen propietats antioxidants, antiinflamatòries i digestives.
  • S’ha demostrat que pot ajudar a regular els nivells de sucre en sang, a reduir el colesterol i a promoure la salut intestinal. A més, alguns estudis suggereixen que pot ser útil per a la pèrdua de pes i per a enfortir el sistema immunitari.
  • A més de les seves propietats beneficioses per a la salut, també és un ingredient culinari molt versàtil. Pot ser utilitzat per amanir ensalades, marinar carn o peix, preparar salses i adobs, o fins i tot com a beguda refrescant.

 

Beutelsbacher: compromès amb la qualitat i la sostenibilitat

 
A Beutelsbacher elaboren productes de la màxima qualitat de manera sostenible. Els seus productes estan certificats per Demeter International, un dels segells de qualitat ecològica més exigents del món. Això significa que les pomes es cultiven sense l’ús de pesticides ni fertilitzants químics, i que el seu procés de producció respecta el medi ambient.

Visita l’Agrobotiga de Besalú i tria entre les millors marques de productes ecològics a la teva disposició!