Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Els dies s’allarguen amb més hores de sol, i amb ells, la temporada d’una de les fruites més estimades: el préssec. A l’Agrobotiga de Besalú, ens complau oferir-te préssecs ecològics i de proximitat, cultivats amb cura i respecte pel medi ambient.

Més que una simple fruita, els préssecs ecològics són un plaer saludable en tots els sentits. El seu sabor dolç i natural omple la boca de sensacions úniques, mentre que el seu aroma suau i afruitada ens transporta a camps assolellats.

Però els préssecs van més enllà del sabor. Són fruits lliures d’additius i pesticides, cultivats amb tècniques sostenibles que cuiden la terra i l’ecosistema. Això es tradueix en un producte més saludable, no només per a tu, sinó també per al medi ambient.

A més, triar préssecs ecològics significa fomentar l’agricultura local i sostenible. Amb cada compra, contribueixes a mantenir viva la tradició agrícola de la teva zona i a impulsar un model de producció més responsable.
 

Com gaudir dels préssecs ecològics?

 
Les possibilitats són infinites! Pots menjar-los sols o afegir-los a amanides, iogurts o cereals per a un esmorzar o berenar complet i saludable. A més, són perfectes per a preparar delicioses postres, com ara pastissos o melmelades casolanes.
 

Com saber si un préssec està madur?

 
Un bon préssec ha de tenir la pell suau al tacte i desprendre una aroma suau i afruitada. El color ha de ser uniforme, d’un groc intens amb tocs vermellosos a la part més exposada al sol. La polpa ha de ser ferma, però no dura, cedint lleugerament a la pressió dels dits.

No esperis més per a provar els nostres deliciosos préssecs ecològics! A l’Agrobotiga de Besalú, ens apassiona oferir productes de proximitat i de la màxima qualitat. Per això, seleccionem amb cura els nostres préssecs de productors locals que comparteixen la nostra filosofia de agricultura sostenible. El resultat? Un producte lliure d’additius i pesticides, ple de sabor i nutrients que beneficiaran la teva salut i la del medi ambient.