Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Biotta és una marca reconeguda pels sucs ecològics d’alta qualitat i nutrients essencials. La marca ofereix una àmplia varietat de sabors que combinen fruites i verdures fresques, oferint una experiència de sabor únic i saludable.

 

Suc de remolatxa Biotta

Un dels productes més destacats de Biotta és el suc de remolatxa. Aquest suc s’elabora amb remolatxes fresques i madures, que es cultiven i cullen de forma ecològica als camps suïssos. La remolatxa és rica en antioxidants, vitamines i minerals, cosa que la converteix en una excel·lent opció per combatre l’envelliment, reduir la inflamació i millorar la salut del cor.

 

Suc de pastanaga Biotta

Un altre dels productes estrella de Biotta és el suc de pastanaga. Aquest suc s’elabora amb pastanagues orgàniques fresques i madures, que es cultiven i cullen amb cura als camps suïssos. Les pastanagues són una font rica d’antioxidants, vitamina A i betacarotens, cosa que les converteix en una excel·lent opció per millorar la salut de la pell i del sistema immunitari.

 

Altres sucs 100% ecològics Biotta

Biotta també ofereix una àmplia varietat de sucs de fruites, com el suc de poma, pera, nabius i magrana. Aquests sucs s’elaboren amb fruites fresques i madures, que es cultiven i cullen de forma ecològica als camps suïssos. A més, aquests sucs són una excel·lent font d’antioxidants i vitamines, la qual cosa els converteix en una opció saludable per gaudir com a beguda refrescant en qualsevol moment del dia.

Finalment, Biotta ofereix una àmplia varietat de sucs d’herbes i vegetals, com el suc de gingebre, el suc d’api i el suc d’espinacs. Aquests sucs s’elaboren amb herbes i verdures fresques i madures, que es cultiven i cullen de forma ecològica als camps suïssos. Aquests sucs són una excel·lent font de nutrients essencials, com vitamines, minerals i fibra, cosa que els converteix en una opció saludable per millorar la digestió i la salut en general.

 

Si estàs buscant una opció saludable i deliciosa per gaudir com a beguda refrescant, els sucs de Biotta són definitivament una excel·lent opció. Els trobaràs a l’Agrobotiga de Besalú!