Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

La Mantega de Karité, extreta de les llavors de l’arbre africà Butyrospermum parkii, és un tresor de la natura per a la cura de la pell. Aquest arbre produeix un fruit que conté unes llavors riques en àcids grassos, constituint fins a un 50% de la composició de la Mantega de Karité. Aquesta característica la fa excepcionalment rica i nutritiva, tot i que presenta una textura consistent. Una de les seves propietats més sorprenents és que, malgrat la seva consistència, es fon amb la temperatura corporal, facilitant així la seva aplicació sobre la pell.

Les propietats de la Mantega de Karité són nombroses i beneficioses:

  1. Altament hidratant: És excel·lent per mantenir la pell profundament hidratada, gràcies als seus rics àcids grassos i vitamines A, E i F.
  2. Regeneradora: Ajuda a renovar les cèl·lules de la pell, contribuint a una aparença més jove i saludable.
  3. Nutritiva: Aporta nutrients essencials per mantenir la pell nodrida i en bon estat.

Aquestes propietats fan que la Mantega de Karité sigui altament recomanada per a:

  • Pell seca: Ideal per a tractar zones especialment seques o escamades com els talons, els colzes, les fissures a mans i peus.
  • Elaboració de cremes naturals casolanes: Perfecta per als que prefereixen productes de bellesa DIY, per la seva facilitat de fusió i barreja amb altres ingredients.
  • Mascarilla capilar: Nutreix i hidrata el cabell sec i danyat.
  • Manicures i Pedicures: Excel·lent per a hidratar i suavitzar cutícules i pell.

Certificada ecològicament i produïda de manera artesanal i vegana, és un producte pur, natural i lliure de químics nocius. Aquesta opció sostenible i respectuosa amb el medi ambient no només beneficia la pell, sinó que també promou un estil de vida més en harmonia amb la natura.

En conclusió, la Mantega de Karité és una solució completa per a la cura de la pell. La seva versatilitat i les seves propietats regeneradores, hidratants i nutritives la converteixen en un imprescindible en l’arsenal de la bellesa natural.