Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Coneixes els beneficis del kèfir ecològic? El kèfir és una beguda làctia fermentada que s’elabora amb llet de cabra, vaca o ovella. Té un alt contingut en proteïnes i calci, amb un sabor lleugerament àcid. El kèfir també té múltiples beneficis per al nostre organisme: ajuda a regular el trànsit intestinal, reduir els nivells de colesterol i reforçar les defenses contra les infeccions. També fa que altres nutrients siguin més assimilables.

Si busques una beguda sana i deliciosa, el kèfir ecològic és una gran opció!
 

Beneficis del kèfir ecològic

A diferència del iogurt, el kèfir ecològic té un sabor lleugerament més àcid que el iogurt. La textura és una mica més líquida, ja que es produeix amb una doble fermentació que descompon la llet en nutrients més digestius.

A més de les seves aportacions nutritives, elkèfir ecològic també és conegut pels seus grans beneficis per a la salut en general:

  • Ajuda a regular el trànsit intestinal gràcies als seus bacteris làctics, que són molt beneficiosos per a la salut intestinal.
  • Conté probiòtics, que ajuden a reduir els nivells de colesterol i combatre les infeccions.
  • És ric en vitamines i minerals, com el calci, el fòsfor i el magnesi, cosa que la converteix en una gran beguda per enfortir els ossos.
  • És un aliment molt versàtil que es pot consumir sol o utilitzar per preparar batuts, sucs, amaniments per a amanides, etc.

 

Kèfir Cantero de Letur

Cantero Letur produeix quefir de vaca, cabra i ovella, en versió cremosa, bevible i en refresc. El quefir de cabra té beneficis similars al kèfir de vaca, que enforteix les defenses davant d’infeccions i fa més assimilables altres nutrients.

Els podràs trobar a la secció de refrigerats de l’Agrobotiga de Besalú! Disposem de diferents envasos perquè pugueu triar el que millor s’adapti a les vostres necessitats.