Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Sabies que les infusions poden ajudar-te a enfortir els teus defenses de manera natural? Fa poques setmanes que hem entrat a l’hivern i els canvis d’estació poden afectar en la qualitat de la nostra salut i estat d’ànim.

Com tots sabem, mantenir un estil de vida saludable i una alimentació variada i equilibrada és primordial per a la nostra salut, però especialment quan arriba aquesta època, ja que és imprescindible enfortir el nostre sistema immunitari per a enfrontar-se a possibles refredats o grips.

La medicina herbàcia és una alternativa complementària que ha evidenciat científicament efectes guaridors a través de recursos naturals com les fulles, les llavors o les flors.

Per aquest motiu, les infusions són una opció ideal per a protegir el nostre sistema immunitari i evitar que baixin els teus defenses, recordant sempre que és important mantenir una dieta equilibrada, descans i exercici.

 

Infusions i tes, beneficis naturals per a la teva salut

 

A continuació us presentem una breu recopilació de diverses plantes, herbes i espècies ideals per a prendre com a infusions i obtenir els seus beneficis naturals:

Anís: conté grans propietats associades amb la millora del sistema digestiu. Afavoreix l’expectoració i neta les vies respiratòries.
Cúrcuma: actua com a remei natural per al tractament de malestars estomacals i patologies hepàtiques. A més compta amb una infinitat d’altres poderoses propietats.
Gingebre: aquesta arrel és la gran aliada per a combatre els refredats i per a augmentar la defenses del teu cos gràcies a les vitamines i minerals que aporta al cos, com el ferro, el magnesi, el fòsfor o el zinc. A més actua com a antiinflamatori i reforça el sistema immunitari. També contribueix a l’alleujament dels dolors menstruals.
Equinàcia: aquesta planta herbàcia pots prendre-la en infusions per a enfortir el teu sistema immune o combatre malalties com la bronquitis o la faringitis. També ajuda a alleujar mals de coll o d’oïda. És un remei molt eficaç.
Canyella: és una espècie molt usada en la cuina, però també es pot prendre en infusions gràcies a les seves grans propietats per a alleujar patologies digestives, combatre les nàusees o contribuir a la millora del trànsit intestinal. A més, és molt recomanable per a millorar l’estat d’ànim.
Ginseng: encara que inclou una interessant varietat de variants, en general té enormes beneficis: és ideal per a augmentar els nivells d’energia de l’organisme, ajuda a augmentar el flux sanguini i millorar la circulació.
 

Si necessites més informació pregunta’ns a la nostra botiga. A l’Agrobotiga de Besalú disposem d’una gran varietat de tes i infusions 100% ecològiques (com Yogi Tea o Pukka) i herbes a granel, ideals perquè les preparis tu mateix el tipus d’infusió que necessitis.