Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

La cuina és un art i, com totes les bones arts, es beneficia de l’addició d’alguns ingredients ben elegits. Les plantes i les herbes aromàtiques són dos d’aquests ingredients que poden afegir sabor, nutrició i atractiu als seus plats. Si cuines per a la teva família, afegir condiments elaborats amb aquestes herbes és una bona manera de millorar les teves habilitats culinàries. Avui parlarem dels beneficis de fer servir plantes i herbes aromàtiques a la teva cuina, i et donarem alguns consells per començar.

Herbes aromàtiques per cuinar

Les herbes aromàtiques s’han fet servir a la cuina durant segles. Són apreciades per la seva capacitat de realçar el sabor del menjar i atractiu dels plats. Però sabies que aquestes herbes també poden afegir nutrició i atractiu al teu menjar? Les herbes aromàtiques són una gran font de vitamines i minerals, i fins i tot poden ajudar a reforçar el sistema immunològic.

Algunes de les més comunes són l’alfàbrega, l’orenga, la farigola, el romaní i la sàlvia. Aquestes herbes es poden utilitzar fresques, seques o fins i tot en olis essencials. Afegir només unes gotes d’un oli essencial pot aportar un sabor molt poderós al seu plat sense afegir calories.

Si és la primera vegada que cuina amb herbes aromàtiques, comença afegint-hi una petita quantitat al plat. Sempre pots afegir més si ho desitges. Però ves amb compte de no excedir-te, ja que massa d’alguna cosa bona pot arruïnar un plat. Si utilitzes herbes seques, recorda que són més potents que les fresques, per la qual cosa hauràs d’utilitzar menys quantitat.

Ara que coneixes els beneficis de fer servir herbes aromàtiques a la teva cuina, per què no experimentes amb algunes receptes noves? Et sorprendrà de la quantitat de sabor i nutrició que aquestes herbes poden aportar al teu menjar.

A l’Agrobotiga de Besalú tenim tots el que necessitis per a cuinar amb herbes i plantes comestibles. Així que, a què esperes? Comença a cuinar!