Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Vols lluir una pell jove i radiant durant tot el dia? La crema de Dia Antiedat Pro-Col·lagen d’Esential Aroms és la teva millor aliada. Aquest producte proporciona hidratació a la pell, aporta fermesa i ajuda a prevenir l’aparició d’arrugues. A més, gràcies a l’àcid hialurònic vegetal d’alta absorció i extractes de plantes, estimula la síntesi de procol·lagen, incrementant la seva producció d’hidroxiprolina. Podràs aconseguir fins a 12 hores d’hidratació diària. T’agradaria saber-ne més? Continua llegint!

 

Propietats de la crema de Dia Antiedat Pro-Col·lagen d’Esential Aroms

 

Hidratant i adherent: gràcies a l’àcid hialurònic vegetal d’alta absorció, la crema proporciona hidratació a la pell durant tot el dia, mentre que la fórmula adherent crea una barrera protectora que impedeix la deshidratació de la pell.

Fermesa i prevenció d’arrugues: l’àcid hialurònic, juntament amb altres ingredients actius com els extractes de planta, estimulen la síntesi de procol·lagen, creant un efecte lífting que millora la fermesa de la teva pell. A més, aquesta crema ajuda a prevenir l’aparició d’arrugues gràcies a la seva potent acció antioxidant.

Hidratació i rejoveniment: gràcies als seus nombrosos ingredients actius, crema de Dia Antiedat Pro-Col·lagen d’Esential Aroms hidrata la teva pell en profunditat, aportant nutrients que estimulen el procés de rejoveniment. A més, el seu ús regular et permetrà gaudir d’una pell més jove i radiant durant tot el dia.

 

Ingredients

Ingredients procedents de l’Agricultura Ecològica. El 99% del total és d’origen natural i el 20% del total dels ingredients procedeix de l’Agricultura Ecològica. Naturalment contingut al perfum i l’aigua floral.

Els seus efectes estan demostrats clínicament: augmenta la síntesi de procol·lagen tipus 1 i la reserva d’aigua. A més de reforçar la cohesió cel·lular, proporciona antioxidants naturals per combatre el pas del temps i una major uniformitat a la pell.

No esperis més i aconsegueix la crema de dia antiedat ideal per a tu!