Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

El mercat de les begudes vegetals s’ha consolidat en el món de l’alimentació sana en els últims anys, i s’ha diversificat considerablement. Quan tenim moltes alternatives, sorgeixen inevitablement les mateixes preocupacions: és cadascuna tan saludable com l’altra? És realment millor la llet de vaca enriquida amb calci? I què hi ha de l’ecològic? Les begudes vegetals abasten una àmplia gamma de productes, des de sucs a batuts, passant per llet de soia o d’ametlles, i tota mena de combinacions intermèdies.

Si volem calci, ens decantarem per les begudes d’ametlla o sèsam; si, per contra, desitgem una dolçor natural i reduir el colesterol, triarem les begudes de civada. Hi ha alternatives làcties de soia i cànem; el coco és una gran font de greixos.

 

Per què triar aquestes begudes?

Perquè aporten molts beneficis:

  • Contenen fibra que ajuda a la digestió i a la pèrdua de pes.
  • Estan repletes de vitamines que reforcen el sistema immunitari i mantenen la salut.
  • Són una forma eficaç d’obtenir els nutrients que necessita el cos. També ajuden al sistema digestiu perquè es poden digerir fàcilment i no provoquen inflor o gasos com podrien fer-ho altres tipus d’aliments.
  • Ajuden a les persones amb certs problemes de salut, com les malalties cardíaques, la hipertensió o la diabetis de tipus II.

Begudes vegetals Natumi

A l’Agrobotiga de Besalú creiem en el poder d’aquesta mena de begudes per al benefici de la nostra salut. Per això oferim una àmplia gamma de delicioses i nutritives begudes vegetals que són perfectes per a qualsevol que busqui una forma fàcil i còmoda d’augmentar el seu consum de fruites i verdures.

Les begudes, llets i nates de Natumi estan fetes exclusivament de matèries primeres vegetals i són una alternativa deliciosa i saludable a la llet animal per a preparar batuts, postres i plats vegetals. Estem segurs que us encantaran!