Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Els aliments de tardor que consumim són plens de nutrients que ajuden el nostre cos a mantenir-se fort i alimentar les nostres defenses. Aquest tipus d’aliments són els que més ens convenen en aquesta època de l’any, alguns segur que ja els coneixes.

 

Aliments de tardor per reforçar el nostre sistema immunitari

Aquests aliments de tardor són ideals per proporcionar les substàncies que el teu cos necessita per prevenir refredats i mantenir-te sa durant tot l’hivern.

Alguns són molt bons per combatre grips i refredats, altres ens ajudaran a evitar que aquestes malalties arribin al nostre organisme. Vols saber quins aliments has de menjar per mantenir i reforçar el teu sistema immunitari?

Fruites

Alguna de les fruites de tardor són els albercocs, les pomes.. préssecs; totes tenen propietats antioxidants que ajuden a prevenir infeccions com els refredats. Altres aliments amb alt contingut en vitamina C són el kiwi, la taronja o les mandarines.

Verdures

Altres aliments de tardor que ens ajuden a mantenir una dieta sana amb la nostra alimentació són les verdures com el bròquil, la coliflor i col arrissada. Totes aquestes verdures contenen vitamina C i vitamines del grup B que ajuden el sistema immunològic a combatre infeccions.

Fruits secs

No hem d’oblidar menjar alguns fruits secs naturals com ametlles, nous i algun cacauet que sempre són molt nutritius.

Arrossos i llegums

Altres aliments importants per mantenir-nos al dia amb la nostra alimentació a la tardor són l’arròs integral i alguns llegums. L’arròs conté midó que ajuda a reforçar les nostres defenses mentre els llegums tenen vitamina C, ferro i fòsfor entre d’altres. La quinoa també ens aportarà moltes vitamines i altres substàncies beneficioses per al nostre organisme.

Altres aliments especialment recomanats per a aquesta època de l’any són els brous de verdures i alguns plats com l’estofat. El brou de verdures és un aliment que aporta a l’organisme moltes substàncies beneficioses per a les nostres defenses mentre que l’estofat conté ferro, vitamina C i una mica de midó.