Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

L’alimentació saludable ha de ser cosa de cada dia, però sens dubte al maig les ganes s’intensifiquen, ja que la primavera porta amb si una deliciosa i nutritiva selecció de fruites i verdures ecològiques, els sabors de les quals són ideals per a menjar-les crues o per preparar plats molt saborosos!

A continuació et presentem una recopilació de les nostres fruites i verdures ecològiques per a gaudir en aquesta temporada:

Fruita i verdura ecològica: les teves millors aliades

Maduixa: és una de les fruites més esperades de la temporada per a delectar a tots! El seu color intens i la seva àmplia versatilitat la fan una grana aliada en la cuina. Pots menjar-la crua o bé atrevir-te a preparar les més exquisides postres. Gaudeix del seu poder antioxidant, diürètic i l’alt contingut de vitamines.

Nespra: aquesta fruita dolça es caracteritza perquè ajuda a millorar el trànsit intestinal i a atorgar-nos una gran quantitat de vitamines i minerals. A més, són ideals per a aconseguir un aspecte més jove de la pell i a cuidar de la vista.

Taronja: no la pots deixar escapar! amb ella enfortiràs el teu sistema immune i estimularàs la producció de col·lagen. Menjar-la és la millor alternativa, però no oblidis consumir la part blanca, bé en un suc combinat amb pastanaga, que també és de temporada.

Pèsols: són un dels complements ideals de la dieta sana, deliciosos i no aporten gairebé calories, especialment quan es preparen al vapor o al forn. Obtindràs un món de nutrients i vitamines; i són rics en proteïnes!

Espinacs: són una gran font de ferro, vitamines, i àcid fòlic. Pots combinar-los en smothies, o bé fer-los protagonistes en cremes i amanides.

La primavera no sols és sinònim de temperatures càlides i flors, sinó també de les fruites i verdures ecològiques de temporada més sanes i saboroses!