Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Vols saber per què les fruites i verdures de temporada ecològiques són les millors per a la teva salut? Avui et parlarem sobre els seus beneficis.

Una de les primeres raons que et volem recordar és que les fruites i verdures de temporada són més fresques, ja que no estan conreades a hivernacles al llarg de tot l’any. A més, si també són 100% ecològiques, apostem per una opció encara més natural, ja que en conrear-les, evitem els pesticides químics afegits.

Per tant, els motius més obvis per escollir fruites i verdures 100% ecològiques, és que obtenim beneficis immediats tant en la qualitat d’aquests productes, com en la nostra salut.

Beneficis de comprar fruites i verdures de temporada

 

Comprar fruites i verdures 100% ecològiques i de temporada suposa obtenir múltiples beneficis, que van des de nutricionals, fins econòmics. Entre ells, destaquem els següents:

Són més saludables
No contenen additius químics com els plaguicides, sinó que es conreen fent ús de fertilitzants orgànics.

Disposen de més nutrients
Amb més d’un 50% de vitamines, nutrients i minerals que aquelles fruites i verdures que es cultiven de manera intensiva. Per tant, són de millor qualitat i més beneficioses per a la salut.

Millor sabor
Com es cultiven de forma natural i amb una cura especial, mantenen el seu gust original i resulten més saboroses.

Col·labores en el desenvolupament econòmic local
Quan compres productes de temporada contribueixes al desenvolupament econòmic local i, a més, els pots trobar a un millor preu.

 

Com triar les millors fruites i verdures?

 

Hi ha diversos aspectes que has de tenir en compte:

  • Fixa’t en la consistència de la pell o les fulles, ja que això determina la seva frescor.
  • Selecciona les que tinguin el color més intens.
  • La lluentor de les fulles també t’indica la frescor de les verdures.

 

Com a consell final, no consumir-les immediatament. El millor és esperar a la seva maduració, així es mantindran en bon estat.