Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Abril, amb la seva promesa de renovació i creixement, és el moment perfecte per parlar de com podem nodrir els nostres horts i jardins de manera sostenible. A la nostra botiga ecològica, estem compromesos amb el benestar del planeta i de les nostres comunitats. Per això volem destacar els fertilitzants BIO Flower, una opció ideal per als que busquen resultats extraordinaris sense comprometre la salut ambiental.

Què són els Fertilitzants BIO Flower?

Els fertilitzants BIO Flower són productes orgànics certificats dissenyats per donar a les plantes tots els nutrients que necessiten de manera equilibrada i natural. Compostos per ingredients 100% orgànics, aquests fertilitzants són segurs tant per al medi ambient com per a les persones i els animals que gaudeixen del teu jardí o consumeixen els productes del teu hort.

Beneficis

 

  • Millora la qualitat del sòl: Com que són orgànics, aquests fertilitzants enriqueixen el sòl, millorant-ne l’estructura i afavorint la retenció d’aigua i nutrients.
  • Promouen el creixement saludable: Els nutrients essencials, com ara el nitrogen, el potassi i el fòsfor, s’alliberen de manera gradual, assegurant un creixement equilibrat de les plantes.
  • Protecció contra plagues i malalties: En enfortir les plantes des de dins, es tornen més resistents a plagues i malalties, reduint la necessitat de productes químics nocius.
  • Respecte per la Biodiversitat: Com no conté químics sintètics, aquests fertilitzants són amigables amb els insectes i microorganismes beneficiosos que viuen a terra.

 

Com i quan fer-los servir

Abril és el moment ideal per començar a fertilitzar, preparant les plantes per a la temporada de creixement. Aplica BIO Flower seguint les instruccions específiques del producte, generalment cada 4-6 setmanes, per donar suport al desenvolupament òptim de les plantes.

Optar per fertilitzants BIO Flower aquest abril no només t’assegura un jardí i hort vibrants i saludables , sinó que també contribueixes a la preservació del nostre planeta. Visita’ns per conèixer la nostra gamma de productes i comença a sembrar les llavors per a un futur més verd.