Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

Saps per què comprar a granel és la millor opció? La majoria dels productes dels supermercats estan envasats i, de vegades, resulta molt complicat escollir la quantitat que volem comprar. Com a conseqüència, molts dels productes que comprem acaben deteriorant-se o els acabem llençant a la brossa. Per tant, gran part dels aliments que es malgasten, són per aquest motiu.

Per sort, cada vegada més disposem de botigues on comprar productes a granel que, a més de verificar la qualitat dels productes, també ens ajuden a portar un estil de vida més saludable.

 

Avantatges de comprar a granel

 

 

En resum, aquests són alguns dels motius per comprar productes a granel:

 

  1. Comprar només el que necessites fa que la compra al pes tingui una millor relació qualitat – preu i, a més, fa que sigui més sostenible.
  2. A més de ser una bona opció de sostenibilitat pel planeta, també ens ajudarà a portar un estil de vida més saludable.
  3. Les botigues amb productes a granel utilitzem bosses de paper reciclat per transportar els productes comprats. També tens l’opció de portar les teves pròpies bosses de tela o els recipients de casa per omplir-los. Per tant, redueixes la quantitat d’envasos a reciclar.
  4. Pots accedir a una gran varietat de productes nous i provar noves receptes a casa, com cereals, verdures, herbes, especies, gra…
  5. A les botigues amb productes ecològics i a granel també trobaràs productes aptes per celíacs o altres alternatives per persones amb intoleràncies alimentàries.
  6. Comprar productes a granel en una botiga de productes ecològics t’ajuda a controlar la quantitat de producte que necessites i, per tant, només gastes per allò que realment et vols emportar.
  7. Si compres en botigues o mercats, estan donant suport al petit comerç, però també als agricultors.

 

On els podem comprar?

A l’Agrobotiga de Besalú promovem la compra responsable i sostenible amb una gran varietat de productes amb certificat ecològic. Oferim productes locals (km 0), ecològics i naturals. En trobaràs a Carretera d’Olot, 7 – Besalú (Girona). Us hi esperem!