Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Tel. 972 59 18 79

 

A l’Agrobotiga de Besalú ens interessen molt els aliments ecològics per portar una vida més sostenible i saludable! Si vols esbrinar com cuidar-te millor i anar introduint aliments ecològics a la teva cuina, segueix llegint! Aquest és un breu resum dels productes ecològics més recomanats que trobaràs a la nostra botiga.

 

Aliments ecològics de primera qualitat

L’Agrobotiga oferim aliments ecològics tenint en compte el seu origen i proximitat. Disposem d’una gran diversitat de productes com melmelades, formatges, galetes, pa, llets, xocolates, cereals, pastes, snacks, etc. De l’oferta ecològica que hi ha al mercat, gestionem i busquem la millor qualitat i preu. Per això confiem en les següents marques:

 

Alimentació Sol Natural

Amb Sol Natural podràs gaudir d’una alimentació més saludable amb productes vegans, sense gluten i sense lactosa. Pels esmorzars tenim els cereals, els muslis, les melmelades, les cremes de xocolata o les galetes. Per cuinar, també podràs trobar les millors pastes, com els macarrons de fajol o lli sense gluten, deliciosament saludables i amb molta fibra!

 

Llets vegetals Natumi

Natumi disposa d’una gran varietat de llets vegetals molt riques en nutrients. Són perfectes per a prendre amb cafè. També disposa de nata vegana, ideal per a cuinar deliciosos plats vegans. Les llets i begudes de Natumi estan fetes amb matèries primeres vegetals. Són una deliciosa alternativa a la llet animal, com la llet d’arròs i coco, de civada o d’espelta.

 

Formatges Mas El Garet

Tots els productes de Mas el Garet són artesanals i ecològics, elaborats únicament amb llet de cabra i de producció tradicional. Trobaràs productes de màxima qualitat com llet fresca pasteuritzada de cabra ecològica, iogurt o mató de cabra ecològica, formatges de cabra de romaní, de fines herbes o de pebre ecològics, formatges tendres o quefir de cabra i de vaca ecològics.