Tot en productes 100% ecològics i de proximitat

Les carbasses ecològiques de tardor són molt més que un símbol d’aquesta època de l’any. A més del seu característic color i sabor, les carbasses ens donen una gran varietat de beneficis per a la salut.  A L’Agrobotiga de Besalú pots comprar carbasses fresques i ecològiques, cultivades localment, perquè puguis gaudir d’un producte de qualitat mentre cuides el medi ambient.
 

Beneficis de les carbasses ecològiques de tardor

 
Les carbasses són una verdura icònica de la tardor per la seva versatilitat en la cuina i els seus beneficis per la salut. Amb un alt contingut de beta-carotè, que es transforma en vitamina A, les carbasses ajuden a mantenir una bona salut ocular i a reforçar el sistema immunitari. A més, són baixes en calories i riques en fibra.

El consum de carbasses ecològiques afegeix un valor extra gràcies a l’absència de productes químics nocius. A més de protegir la salut, són riques en antioxidants que ajuden a combatre els radicals lliures i a reduir el risc de certes malalties.
 

Receptes delicioses amb carbassa per aquesta tardor

 
Hi ha moltes maneres d’incorporar la carbassa als teus plats per a aquesta tardor. Des de cremes, fins a amanides:

  • Crema de carbassa amb espècies
    Una sopa suau i reconfortant, perfecta per als dies freds. Pots afegir gingebre, nou moscada i un toc de crema de llet per fer-la més gustosa.
  • Amanida de tardor amb carbassa i magrana
    Una amanida fresca i acolorida amb carbassa, llavors de magrana, nous amb mel i vinagre balsàmic.
  • Risotto de carbassa
    El risotto guanya un sabor especial amb la dolçor de la carbassa i un toc de parmesà. Ideal com a plat principal.
  • Carbassa al forn amb herbes i all
    Tallada a rodanxes, rostida al forn amb herbes mediterrànies i un toc d’all, és una guarnició deliciosa i senzilla.
  • Pa de carbassa especiat
    Un pa esponjós i aromàtic, perfecte per esmorzar o berenar. La combinació de canyella, gingebre i clau és irresistible.

Si vols gaudir dels beneficis de les carbasses ecològiques de tardor i d’altres productes frescos i de temporada, et convidem a visitar L’Agrobotiga de Besalú. Trobaràs una àmplia selecció d’aliments ecològics, cultivats amb cura per respectar el medi ambient i promoure un estil de vida més saludable. Vine a descobrir el sabor autèntic de la tardor i aprofita els productes locals que tenim per oferir-te!